Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τι σκανδαλάρα είναι αυτή κ. πρωθυπουργέ;

Βγάζει μάτια το άρθρο 3 του σχεδίου νόμου για το Κτηματολόγιο
Το γράφουμε για να παρέμβει αμέσως ο Σαμαράς και να μαζέψει όλους εκείνους στο υπουργείο Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚου Λιβιεράτου και να τους τραβήξει τα’ αυτιά μέχρι να.......
ξεχειλώσουν. Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε για διαβούλευση από το υπουργείο Περιβάλλοντος σχέδιο νόμου με τίτλο : «Συμπλήρωση των διατάξεων περί Εθνικού Κτηματολογίου και άλλες ρυθμίσεις».
Στο άρθρο 3 του σχεδίου το οποίο είναι ανηρτημένο στον κόμβο opengov.gr αναφέρεται ότι επιτρέπεται η απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων και υπαλλήλων των Δήμων στο Κτηματολόγιο οι οποίοι θα πληρώνονται με βάση την κείμενη νομοθεσία αλλά μπορούν να παίρνουν και όσα παραπάνω καθορίζει με τις αποφάσεις του το Διοικητικό Συμβούλιο της Κτηματολόγιο Α.Ε.!
Δηλαδή , να τσεπώνουν άφθονο χρήμα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! Και για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία , παραθέτουμε το άρθρο 3 για να το διαβάσετε ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ :
« Άρθρο 03: Απόσπαση προσωπικού στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.
Για την υποβοήθηση του έργου της εταιρίας ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., επιτρέπεται σε αυτήν η απόσπαση προσωπικού από το Δημόσιο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τους ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που την πλειοψηφία των μετοχών κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο ή η διοίκησή τους διορίζεται από αυτό.
Η απόσπαση πραγματοποιείται με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και του κατά περίπτωση αρμοδίου Υπουργού, ύστερα από γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου της υπηρεσίας ή του φορέα από τον οποία αποσπάται ο υπάλληλος.
Ο χρόνος διάρκειας της απόσπασης λογίζεται, για κάθε συνέπεια, ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας του αποσπώμενου στη θέση που οργανικά κατέχει.
Η χρονική διάρκεια της απόσπασης δεν μπορεί να υπερβεί τα τρία (3) έτη, με δυνατότητα παράτασης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η μισθοδοσία των αποσπώμενων υπαλλήλων γίνεται κατά τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Στους υπαλλήλους αυτούς επιτρέπεται η καταβολή πρόσθετων αμοιβών από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. που καθορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. αυτής.»

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/526156/-Ti-skandalara-einai-afti-k-prothypoyrg.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου