Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Sony Xperia S

Sony Xperia S
Το πρώτο κινητό μετά την εξαγορά της SE προετοιμάζει το έδαφος για μια connected εποχή
To Χperia S είναι το πρώτο smartphone που κυκλοροφορεί υπό τη σκέπη της Sony. Τo πρώτο πράγµα που τραβάει το µάτι είναι η διαφανής µπάρα κάτω από την ....
οθόνη, που εκτός από αισθητική έχει και πρακτική χρησιµότητα, καθώς φιλοξενεί την κεραία της συσκευής. Άπαξ και το κινητό ενεργοποιηθεί, το ενδιαφέρον στρέφεται στην οθόνη, την οποία η Sony έχει βαφτίσει πολύ εύστοχα Reality Display. Και το λέµε αυτό, γιατί έχει ανάλυση HD, σε µόλις 4,3 ίντσες, που µεταφράζεται σε πυκνότητα pixels µεγαλύτερη από του iPhone. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει την τεχνολογία BRAVIA engine που βελτιώνει ακόµα περισσότερο τη θέαση φωτογραφιών και βίντεο. Προσεγµένη είναι η συσκευή και στο κοµµάτι του ήχου, µε το media player να διαθέτει δικό του Εqualizer αλλά και την τεχνολογία xLoud που ζωντανεύει την αναπαραγωγή της µουσικής.

Εκεί, πάντως, που διαπρέπει το κινητό είναι στη συνδεσιµότητα. Με υποστήριξη τεχνολογιών Wi-Fi, DLNA, η συσκευή µπορεί να µοιράσει ή να δεχτεί περιεχόµενο από οποιαδήποτε DLNA συσκευή υπάρχει στο ίδιο δίκτυο. Επιπλέον, το Xperia S είναι έτοιµο να συνεργαστεί µε όλες τις υπηρεσίες Sony Entertainment Network όταν αυτές γίνουν διαθέσιµες στην Ελλάδα. Η εφαρµογή της κάµερας παρέχει πολλές δυνατότητες ρύθµισης και παραµετροποίησης, αν και οι µετρήσεις στα PC Labs έδωσαν αποτελέσµατα κατώτερα των προσδοκιών που δηµιουργεί ο Exmor R αισθητήρας των 12MP. Τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του Xperia S, η εκµετάλλευση της τεχνολογίας NFC, µε τη µορφή SmartTags που σας επιτρέπουν να φορτώσετε αυτόµατα προεπιλεγµένες ρυθµίσεις.

Το µόνο πρόβληµα είναι η τιµή, καθώς σε λίγο θα γίνουν διαθέσιµα τα πρώτα τετραπύρηνα smartphones και κάποια σίγουρα θα παίξουν σε αυτά τα χρήµατα.
Χαρακτηριστικά: 
ΟΘΟΝΗ: ΑΦΗΣ 4,3" 720x1280
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Qualcomm MSM8260  1,5GHz
MNHMH ROM/RAM [MB]: -/1024
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: 32GB
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑ: GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 850/900/1900/2100
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: WI-FI B/G/N, BLUETOOTH 2.1 ME A2DP ΚΑΙ EDR, MICROUSB, MICRO HDMI
ΚΑΜΕΡΑ: 12MP, AUTOFOCUS, LED FLASH, GEOTAGGING, SMILE & FACE DETECTION, VIDEO 1080P, ΔΕΥΤΕΡΗ 1,3MP
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: ANDROID 2.3.7
ΑΛΛΑ: MULTI-TOUCH, ACCELEROMETER, GYROSCOPE, PROXIMITY SENSOR ON-OFF, DIGITAL COMPASS, NFC, GPS ME A-GPS, GLONASS KAI ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE, RADIO ΜΕ RDS
ΜΠΑΤΑΡΙΑ [mAh]: 1750
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ [ΜΜ]: 128x64x10,6
ΒΑΡΟΣ [GR]: 144
WEB: tinyurl.com/7wzcw7u
Διάθεση: 
SONY MOBILE, 801-11-810810 www.sonymobile.com
ΤΙΜΗ [ΜΕ ΦΠΑ]: €599
ΕΓΓΥΗΣΗ [ΕΤΗ]: 2




http://e-pcmag.gr/reviews/sony-xperia-s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου