Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

«Φέσωνε» το νοσοκομείο με πλαστό βιβλιάριο υγείας!

 
Με  ένα βιβλιάριο υγείας που κανείς  δεν είχε παρατηρήσει ότι ήταν…  πλαστό, εξασφάλιζε την δωρεάν  νοσηλεία του και την πανάκριβη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε ένας 51χρονος Αλβανός στα Γιάννενα, «φεσώνοντας» έτσι επί δυο ολόκληρα χρόνια το τοπικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο!


Η  κομπίνα του παμπόνηρου Αλβανού.....  αποκαλύφθηκε όταν πήγε για  τέταρτη φορά στο ίδιο νοσοκομείο  για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ο υπάλληλος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στον οποίο έδειξε το βιβλιάριο υγείας, αντιλήφθηκε ότι ήταν πλαστό και ειδοποίησε την Ασφάλεια που συνέλαβε τον αλλοδαπό.

     
Η έρευνα στον προσωπικό του ιατρικό φάκελο αποκάλυψε ότι την τελευταία διετία είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και προμηθευόταν από αυτό φάρμακα άλλες τρεις φορές! Με το βιβλιάριο- «μαϊμού», κατάφερνε να μην πληρώνει τα νοσήλια και το αντίτιμο των φαρμάκων, που η συνολική τους αξίας φτάνει τα 5.400 ευρώ! Σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου