Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ "ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ"!!!!...Η επίσημη ιστοσελίδα πώλησης της Ελλάδας

Ποιος να περίμενε ότι θα βλέπαμε την Ελλάδα να πωλείται στο internet σχεδόν υπο μορφή ...ηλεκτρονικού καταστήματος...

Ποιος να περίμενε ότι θα βλέπαμε την Ελλάδα να πωλείται στο internet σε «τιμή ευκαιρίας», σχεδόν υπο μορφή …ηλεκτρονικού καταστήματος… Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και μόνοι σας από τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Εμείς απλά θα μεταφράσουμε κάποια κομμάτια της για αυτούς που δεν έχουν γνώση της αγγλικής γλώσσας…

Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας

της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αποστολή
Η μόνη αποστολή του Ταμείου Αξιοποίησης Περιουσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας (HRADF) είναι η μεγιστοποίηση της αξίας για την Ελληνική Δημοκρατία από την ανάπτυξη και/ή την πώληση των περιουσιακών στοιχείων.

Ανάπτυξη Γης
Το Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. έχει ξεκινήσει ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο για την αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του δημόσιου τομέα, με στόχο να λάβει περίπου 25 δισεκατομμύρια €. Το πεδίο εφαρμογής των εργασιών περιλαμβάνει πάνω από 70.000 ακίνητα του δημόσιου τομέα που ανήκουν σε δημόσιες εταιρείες ακινήτων (ΚΕΔ, ΕΤΑ), ΔΕΚΟ και σε διάφορα υπουργεία.

Υποδομές
Η ελληνική κυβέρνηση έχει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο των έργων υποδομής για αξιοποίηση, τη χρηματοδοτική μίσθωση, ή / και πώληση. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει σταδιακά να μεταφερθούν στο Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας και οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα ενημερωθούν μέσω προσκλήσεων υποβολής προσφορών και προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επιχειρήσεις
Το HRADF οραματίζεται να πωλήσει, μέχρι το 2014, σχεδόν το σύνολο των εταιρικών μονοπωλίων, ή εικονικών μονοπωλίων του ελληνικού κράτους. Μόνο το νευραλγικής σημασίας δίκτυο υποδομών θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο. Το χαρτοφυλάκιό μας είναι πλούσιο σε εξαιρετικά κερδοφόρους «έλληνες πρωταθλητές», όπως  μοντέρνα καζίνα, επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών και λαχείων, τράπεζες και άλλες επιτυχημένες επιχειρήσεις, οι οποίες εγγυώνται υψηλές αποδόσεις για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.
http://www.hraf.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου