Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στόχος ανταρσίας των 14 από τους 20 βουλευτές του


Ανταρσία 14 από τους 20 βουλευτές κατά του Πάνου Καμμένου

Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το.....
κόμμα.
Την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού,  δύο κορυφαία στελεχη, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικός ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Ζώης κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους της Βουλής και καταφέρονταν εναντίον του κ. Καμμένου.
Από τους 14 συνολικά βουλευτές που δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόνο δύο απουσίαζαν δικαιολογημένα. Συνεπώς οι υπόλοιποι 12 δεν πήγαν θέλοντας προφανώς να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία τους με τη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Καμμένος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συζητούν για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμένος κάνει πολλά λάθη, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα βασικός πολέμιος της στρατηγικής του κ. Καμμένου είναι ο γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος ενώ ενστάσεις φέρεται να διατυπώνει και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

www.iefimerida.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου