Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος: Θέλανε στην κυβέρνηση δυο προδότες και τους βρήκανε


Καμμένος: Θέλανε στην κυβέρνηση δυο προδότες και τους βρήκανε

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης με τη συνεργασία των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου που αποχώρησαν από το κόμμα.Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην.....
πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκαϊ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των δύο βουλευτών χαρακτηρίζοντάς τους, «προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες».
Υποστήριζε, ότι η συγκυβέρνηση με 150 βουλευτές έχει απολέσει τη δεδηλωμένη, και γι’ αυτό υπάρχει αποστασία. «Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία, πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά, τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες και τους βρήκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε γελοιότητες τα δημοσιεύματα για συνεργασία με τον Γιώργο Βουλγαράκη λέγοντας ότι «είναι ΝΔ, είναι Σαμαράς αλλά εμείς είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι με το Βουλγαράκη»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον ως εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων» , ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «έχουμε τεράστιες διαφορές στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην υψηλή φορολογία, εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου