Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος έκανε δεκτή την συγνώμη του Αιμίλιου Λιάτσου

Δεκτή έκαναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τη συγνώμη του σημερινού Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότη της εφημερίδας «Παρασκευή +13» Αιμίλιου Λιάτσου για δημοσιεύματα κατά των προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημειώνεται ότι ...
«σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2012 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή +13» Αιμίλιος Λιάτσος, αναφερόμενος σε συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά των προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου έκανε στο δικαστήριο την ακόλουθη δήλωση: «Δηλώνουμε ότι το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχθηκε, όσο τον αφορά, σε αναληθείς πληροφορίες τρίτων και με την έννοια αυτή του ζητώ συγνώμη».

Η παραπάνω δήλωση -αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες- αφορά συκοφαντικά δημοσιεύματα με ψευδείς πληροφορίες που αναπαρήχθησαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με σκοπό να πλήξουν το κύρος του κόμματος και του προέδρου του, Πάνου Καμμένου, «αποτελούσαν δε κεντρικό μήνυμα των αποστατών».

«Η συγνώμη από τον κ. Λιάτσο και η ομολογία για την αναλήθεια των ισχυρισμών του γίνεται αποδεκτή. Τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται» επισημαίνεται στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Επιπλέον ο κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά αντέχουμε τις συκοφαντικές επιθέσεις, αποδεικνύουμε την αλήθεια, συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα, καλούμε τους Έλληνες σε συστράτευση για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Δεχόμαστε τη συγνώμη, τη μεταμέλεια και τη μετάνοια. Είμαστε Πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου