Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Με βαρύ οπλισμό θα αντιμετωπίσουμε τους αλλοδαπούς

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αδράνεια της κυβέρνησης απέναντι στους αλλοδαπούς κακοποιούς με πλήρη εξάρτηση μάχης


Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αδράνεια της κυβέρνησης απέναντι στους ......
αλλοδαπούς κακοποιούς με πλήρη εξάρτηση μάχης

Την ώρα που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποστέλλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, η Χρυσή Αυγή προβαίνει σε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των αλλοδαπών, είναι «με βαρύ οπλισμό».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, επισημαίνει:
«Αλλοδαποί κακοποιοί με πλήρη εξάρτηση μάχης, αλεξίσφαιρα γιλέκα και καλάσνικοφ έχουν μετατρέψει τη χώρα σε "ζούγκλα". Αυτή η εισαγόμενη μορφή οργανωμένου εγκλήματος συνιστά ασύμμετρη απειλή και η αντιμετώπισή της απαιτεί σκληρά κατασταλτικά μέτρα και νέο, βαρύ οπλισμό για την ελληνική αστυνομία.
Οι κυβερνητικές εξαγγελίες, που ακούγονται εδώ και μήνες, περί δημιουργίας νέων αστυνομικών μονάδων για την αντιμετώπιση των "ληστών με τα καλάσνικοφ" αποδεικνύονται και αυτές παραμύθια. Η κυβέρνηση παρακολουθεί ανίκανη και με ανοικτό το στόμα μία δράκα αλλοδαπών κακοποιών να καταστρέφει την κοινωνική ειρήνη ενός ολόκληρου κράτους».

 http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/526157/Chrysi-Avg-Me-bary-oplismo-tha-antimetopisoyme-toys-allodapoys.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου