Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Κόμματα ένα βήμα πριν από το λουκέτο


ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε οικτρή οικονομική κατάσταση, ενώ από κοντά ακολουθεί και το ΚΚΕ.
Σε οικτρή οικονομική κατάσταση βρίσκονται σήμερα τα περισσότερα από τα λεγόμενα παλιά κοινοβουλευτικά κόμματα της χώρας. Με αυτά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται στην......
πρώτη γραμμή του προβλήματος, αλλά και το ΚΚΕ να ακολουθεί από μάλλον κοντινή απόσταση.
Κι αυτό γιατί - για παράδειγμα - στην Ιπποκράτους έχουν να πληρώσουν μισθούς εδώ και περίπου 6 μήνες (!), γεγονός το οποίο έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι από τους μόνιμους υπαλλήλους του κόμματος να ζουν με «έναντι», ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την περίπτωση της ΝΔ.
Η πρόβλεψη που γίνεται είναι ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να πληρωθούν μόνο τα δώρα, κι αυτό γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Αλλιώς, ήταν αμφίβολο αν θα δίνονταν κι αυτά. Η προοπτική οικονομικής ενίσχυσης τους από τον προϋπολογισμό δεν υπάρχει, ενώ τα μεγάλα δανειακά ανοίγματα του παρελθόντος δεν επιτρέπουν καμία απολύτως πρόσβαση στα τραπεζικά γκισέ.
Στον Περισσό για να αντεπεξέλθουν προχωρούν στο κλείσιμο επιχειρήσεων που διατηρούσε το κόμμα. Εννοείται των πιο ζημιογόνων. Κι αυτός είναι ο λόγος που πολλά από τα ΜΜΕ του ΚΚΕ έχουν κατεβάσει πλέον ρολά.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου