Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

"Έπεσε" και η Κύπρος!!..Ο Χριστόφιας κλαίει για το μνημόνιο

Ο Χριστόφιας κλαίει για το μνημόνιοΣχόλιο. Κροκοδείλια δάκρυα....Τώρα είναι αργά....Όταν πέσατε στην παγίδα των κορακιών, ενώ γνωρίζατε πολύ καλά το τί έπαθε η Ελλάδα, δεν πήρατε μέτρα να αντιδράσετε....Η ιστορία θα κρίνει εάν μπορούσατε ή εάν δεν θέλατε να αντιδράσετε....Κρίμα.....Πρίν μερικά χρόνια χάθηκε η μισή Κύπρος με τα όπλα και την προδοσία κάποιων πολιτικών και στρατιωτικών...και σήμερα φαίνεται οτι .....
θα παραδοθεί και η άλλη μισή...όχι με τα όπλα αλλά με άλλα πιο κρυφά "όπλα"...οικονομικά...
 Δεν είναι όλοι ίδιοι. Παράδειγμα, ο Κύπριος πρόεδρος, Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε στα κλάματα, εξηγώντας, από το βήμα του συνεδρίου της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διαπραγμάτευση του κυπριακού μνημονίου και το δίλημμα που ο ίδιος κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
«Είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ ενός επώδυνου μνημονίου και της χρεοκοπίας των τραπεζών που με τη σειρά τους θα οδηγούσαν σε κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και έχοντας διασφαλίσει κάποια πολύ βασικά και σημαντικά ζητήματα αναλάβαμε την ευθύνη να προχωρήσουμε με στόχο τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας» είπε ο κ. Χριστόφιας.
Όμως, όπως είπε, «από τη στιγμή που υποχρεωθήκαμε να προσφύγουμε στο Μηχανισμό Σταθερότητας γνωρίζαμε ότι τα περιθώρια αλλαγών στις απαιτήσεις και τους όρους της Τρόικας δεν θα ήταν απεριόριστα».
«Σκεφτόμουν πάντα το καλό των εργαζομένων. Το καλό των απλών ανθρώπων. Σας διαβεβαιώνω ότι για αυτές τις αξίες θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί σας μέχρι και την τελευταία μου πνοή» πρόσθεσε, φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια.

http://www.itabloid.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου