Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Προπηλακίστηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Ηλίας Κανέλλης



Προπηλακίστηκε ο δημοσιογράφος των Νέων Ηλίας Κανέλλης
Προσερχόμενος στην εργασία του ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση όπως καταγγέλλει από διαμαρτυρόμενους για την απόλυση ενός εργαζομένου, στον οποίο μάλιστα ο ίδιος συμπαραστέκεται. Την είδηση σχολίασε αμέσως ο Χρήστος Χωμενίδης.
Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, ο δημοσιογράφος Ηλίας Κανέλλης αναφέρει το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι ......
η βία και η προσβολή της ανθρώπινης υπόστασης είναι η ίδια είτε προέρχεται από χρυσαυγίτες είτε από κεντρώους..
Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Πριν από λίγο, με προπηλάκισαν άσχημα διαμαρτυρόμενοι για μια απόλυση ενός εργαζόμενου (στον οποίον συμπαραστέκομαι), την ώρα που πήγαινα αμέριμνος να μπω στη δουλειά μου. Ο λόγος; Διότι ένα κίνημα συμπαράστασης, με κόκκινες σημαίες, απροειδοποίητα, απαγόρευε την πρόσβαση σε έναν εργασιακό χώρο. Ήταν ένας εφιάλτης. Κατέρρευσα. Αλλά κατάλαβα ότι δεν έχω δυνάμεις να υπερασπιστώ ούτε το αυτονόητο. Και επίσης ένιωσα ότι η βία και η ανελευθερία, ο εξευτελισμός των σωμάτων και η προσβολή της ανθρώπινης υπόστασης είναι ίδια, είτε γίνεται από χρυσαυγίτες είτε από αριστεριστές είτε από κεντρώους είτε από αναρχικούς. Η κοινωνία μας θα πληρώσει μεγάλο και ακριβό τίμημα στη βία.»
Ο Χρήστος Χωμενίδης σχολιάζοντας την είδηση έγραψε: Είναι η ώρα πιστεύω για ένα νέο Ως Εδώ».

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου