Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Κ. Σκανδαλίδης: «Ξαναγράφτηκα στο ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν θα μου κόψει τη διαδρομή»


Κ. Σκανδαλίδης: «Ξαναγράφτηκα στο ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν θα μου κόψει τη διαδρομή»

Σχόλιο. Και σε...ανώτερα....Άντε και Γραμματέας της...Τοπικής σου!!!...
Παράλληλα αμφισβητεί τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας




Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στο δρόμο για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου, ο Κώστας Σκανδαλίδης επανέρχεται, μετά τη διαγραφή του, δηλώνοντας ότι ξαναγράφτηκε στις ..... οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, καθώς κανείς δεν μπορεί να του κόψει τη διαδρομή στο Κίνημα, ενώ παράλληλα αμφισβητεί τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας και επιρρίπτει ευθύνες για τη δημοσκοπική συρρίκνωσή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Πέμπτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης τόνισε: «Ξαναγράφτηκα στο ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Κανείς δεν μπορεί να μου κόψει τη διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ».
Ο πρώην υπουργός επέκρινε έντονα τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως έχει γίνει «κουρελόχαρτο η προγραμματική συμφωνία» και υποστηρίζοντας ότι «δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση με την τρόικα μετά τις εκλογές».
Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη δημοσκοπική συρρίκνωση του κόμματος και τόνισε ότι αν το Κίνημα δεν επαναπροσδιορίσει τη θέση του θα έχει την τύχη του Ζίγδη και του Μαύρου.
Ζήτησε, δε, από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει πρωτοβουλία για ανοιχτό συνέδριο με τη συμμετοχή όλων.
Εξηγώντας τη στάση του στην ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ, σημείωσε ότι «τα μέτρα ήταν μια πράξη ενός δράματος που θα έχει κακό τέλος για τη χώρα». Αφησε, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο, εφόσον περάσουν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

 http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=487262

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου