Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι δημοσιογράφοι δουλεύουν στο κανάλι της Βουλής ζητά να μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες μέρες το θέμα των υπαλλήλων της βουλής για τους υψηλούς μισθούς τους βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς η κυβέρνηση απέσυρε τελευταία στιγμή τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με την οποία θα περικόπτονταν οι αποδοχές τους ακόμη 25%...


Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν -που διαφωνεί με τις μειώσεις μισθών στο Δημόσιο- ζήτησε με. γραπτή ερώτηση να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία και οι μισθοί όλων όσων εργάζονται στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό της Βουλής !

Και το κάνουν αυτό -προφανώς- διότι κάποιοι από αυτούς που κάνουν ρεπορτάζ για τους υπαλλήλους της Βουλής, έπαιρναν και παίρνουν ακόμη μισθό από το ελληνικό κοινοβούλιο..

Το κόμμα του κ.Τσίπρα μάλιστα αναφέρεται συγκεκριμένα στην περίπτωση του του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη, ο οποίος τυγχάνει μάλιστα να ασχολείται με το Κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, ζητώντας λεπτομερή ενημέρωση από τους αρμοδίους για τον τρόπο που προσελήφθη ο κ.Τάκης στο κανάλι της Βουλής αλλά και για τις αποδοχές που εκλάμβανε όσο εργαζόταν σε αυτό.

Σημειώνεται πως ο κ.Τάκης για περίπου 4 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα κατά το διάστημα 2005 – 2009 έπαιρνε δύο μισθούς, καθώς εκτός από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής εργαζόταν και σε ένα ακόμη μεγάλο ιδιωτικό κανάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου