Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον εξαιτίας της φάρσας!


Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον εξαιτίας της φάρσας!

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στο κεντρικό Λονδίνο η νοσοκόμα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ , Κέιτ Μίντλετον, η οποία εργαζόταν στην κλινική του νοσοκομείου King Edward VII.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o θάνατός της αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την......
ίδια νοσοκόμα η οποία έπεσε «θύμα» τηλεφωνικής φάρσας από Αυστραλούς δημοσιογράφους πριν από δύο ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, δύο δημοσιογράφοι από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, τηλεφώνησαν στην κλινική του νοσοκομείου King Edward VII και υποδυόμενοι την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο ζήτησαν και κατάφεραν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Προφανώς η νοσοκόμα που ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ραδιοφωνικού σταθμού της Αυστραλίας πίστεψε ότι συνομιλεί με την Βασίλισσα της Αγγλίας και έδωσε στους φαρσέρ όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Η αποκάλυψη της φάρσας προκάλεσε σάλο στη βρετανική κοινή γνώμη. Η διεύθυνση του νοσοκομείου παραδέχθηκε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, οι παραγωγοί του οποίου ζήτησαν από την νοσοκόμα που περιποιείται την δούκισσα του Κέιμπριτζ να δώσει πλήρη αναφορά για την κατάστασή της.

http://www.newsnow.gr/article/298092/aftoktonise-i-nosokoma-tis-keit-mintleton-exaitias-tis-farsas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου