Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Στουρνάρας σφάζει τους «αμνούς» με τα μπλοκάκια

o-stoyrnaras-sfazei-toys-amnous-me-ta-mplokakia-
Σχόλιο. Αφού οι προηγούμενοί του, "κατακρεούργησαν" ότι ..."εκινείτο"....αυτός τώρα "σφάζει" ότι έχει απομείνει....."Άξιος ο μισθός σας"....Πάρτε και κανένα τηλέφωνο τον...προιστάμενό σας κύριο Σόιμπλε να του το πείτε, για να σας εκφράσει εκ νέου τα συγχαρητήριά του και την...ευαρέσκειά του που κάνετε τόσο ωραία, και τις περισσότερες φορές και με το παραπάνω....τη δουλειά για την οποία σας τοποθέτησαν στη θέση σας....
Η πρώτη σκέψη ήταν να κληθούν να .......καλύψουν τις τρύπες των εσόδων οι έχοντες παιδιά- πολύτεκνοι και μη. Το υπουργείο Οικονομικών το εισηγήθηκε, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης αντέδρασαν και η φαεινή ιδέα που παρέπεμπε σε… Ηρώδη αποσύρθηκε.

Η τρύπα ωστόσο υπήρχε και έπρεπε να καλυφθεί. Το υπουργείο Οικονομικών προτείνει πλέον το βάρος να το επωμιστούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Μην νομίζετε ότι σκέφτηκαν τους καταστηματάρχες, κάποιοι από τους οποίους ενδεχομένως φοροδιαφεύγουν. Τους μπλοκάκηδες σκέφτηκαν, αυτούς οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία βιώνουν την απεχθέστερη- μετά τη «μαύρη», μορφή εργασίας.

Ανασφάλιστοι από τους εργοδότες, πληρώνουν το ΤΕΒΕ από την τσέπη τους, απολύονται όποτε το αφεντικό αποφασίσει- χωρίς αποζημίωση. Οι μπλοκάκηδες πέρυσι κατέβαλαν 500 ευρώ γιατί, απλά, διατηρούσαν μπλοκάκι. Χωρίς κανένα άλλο κριτήριο. Ουδείς σκέφτηκε να τεθεί κάποιο πλαφόν ή κάποιο ποσοστό επί των χρημάτων που έλαβαν. Πλήρωσαν έστω και αν πολλοί δεν είχαν «ματώσει» το μπλοκάκι.

Με την ελπίδα ότι αν υπάρξει κάποια ευκαιρία για εργασία, να μην την χάσουν.

Φέτος, ο Γιάννης Στουρνάρας και οι άλλοι εγκέφαλοι του υπουργείου οικονομικών, σκέφτονται το 500ρικο να γίνει 550, 600 ή και 700 ευρώ. Σαν να μην έχουν καμιά σχέση με την πραγματική ζωή, την πραγματική οικονομία, βρήκαν πόσα τους λείπουν και από πού θα τα πάρουν. Ποιος (από αυτούς) νοιάζεται για την σφαγή των «λιπόσαρκων αμνών» με τα μπλοκάκια…

http://newpost.gr/post/173918/o-stoyrnaras-sfazei-toys-amnous-me-ta-mplokakia-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου