Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CENT ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ.


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ.
Αποκάλυψη-Βόμβα για την σύνθεση των κεφαλαίων που έλαβε ως δάνειο η Ελλάδα από τον οικονομολόγο Γιώργο Αδαλή - Η συνέντευξη αυτή στην... εκπομπή του Γιώργου Πηλίτσιου στο.....
gradio.gr, στους 105.8FM στη Θεσσαλονίκη, απαντά τα ερωτήματα όλων των Ελλήνων, σχετικά με την στάση του Πολ Τόμσεν, της Ε.Ε. , του ΔΝΤ και του αναπάντεχου ερχομού της Μέρκελ στην Ελλάδα.
http://attikanea.blogspot.gr/2012/12/cent.html

Δείτε το βίντεο..

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς! Από τη μια τσέπη των δανειστών βγαίνουνε τα δισεκατομμύρια, στην άλλη μπαίνουνε. Λογιστικές χρεώσεις και πιστώσεις ενός, υπό κατάρρευση, τερατώδους υπερεθνικού συστήματος που στην Ελλάδα λειτουργεί με υπηρετικό προσωπικό που πνέει κι αυτό τα λοίσθια.

    Το διάφορο των τόκων σε χρέωση του Ραγιά. Του ανήμπορου να αντιδράσει συνταξιούχου. Του ανίκανου να φωνάξει για το δίκιο του νοσηλευόμενου στο δημόσιο νοσοκομείο. Του παραλυμένου από τον φόβο ψηφοφόρου της Τρόικας εσωτερικού που βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν σε σχολεία χωρίς δάσκαλους. Του άνεργου που ξοδεύει το πενιχρό επίδομα ανεργίας στα ταμεία του μεγαλομπακάλη, πληρώνοντας αδρά τα 110 προϊόντα της Unilever που θα… παράγονται στην Ελλάδα!

    Ες αύριον (?) τα σπουδαία...

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/11/gone-with-wind.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή