Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ελευθεροτυπία: Κήρυξη 48ωρης απεργίας

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας την  ερχόμενη εβδομάδα όλων των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και το «ENET.GR» ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ.

Κήρυξη 48ωρης απεργίας στην Ελευθεροτυπία
Την ίδια ώρα εκπνέει η προθεσμία που η ιδιοκτησία της εφημερίδας είχε δώσει προς τις Ενώσεις μας, σχετικά με το ζήτημα της αμοιβής των εργαζομένων.Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της πρότασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ» και «ΦΩΤΟΕΚΔΟΤΙΚΗ» για κήρυξη 48ωρης απεργίας την ερχόμενη εβδομάδα όλων των εργαζομένων στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και το «ENET.GR»......

Σημειώνουμε ότι ήδη εκπνέει η προθεσμία, που η ίδια η ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» είχε δώσει προς τις Ενώσεις μας, ότι θα απαντούσε συγκεκριμένα στο ζήτημα της αμοιβής των εργαζομένων της, οι οποίοι παραμένουν επί 3,5 μήνες απλήρωτοι.Αύριο Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 αντιπροσωπεία των τριών Ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ) θα συναντηθούν με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Πολυκανδριώτη για να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις από την πλευρά της επιχείρησης.
Πηγή: mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου