Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Υπουργοί εν αναμονή

Τα πρώτα ονόματα που παίζουν για υπουργοποίηση στη μεταβατική κυβέρνηση

Υπουργοί εν αναμονή
Στο τραπέζι των συνομιλιών έχουν αρχίσει να πέφτουν τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.
Στο υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να παραμείνουν ο κ. Δημήτρης Ρέππας, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου.
Για τους κκ Ρέππα και Βενιζέλο φαίνεται ότι συμφωνεί και η ΝΔ.
Την πόρτα της εξόδου του υπουργικού Συμβουλίου, θα δουν σίγουρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης και ο κ. Μιλτιάδης Παπαιωάννου. Σε συζητήσεις για το αν θα μπουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα  είναι ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης και ο κ.  Μιχάλης Χρυσοχοϊδης......
Από το ΛΑΟΣ στην περίπτωση που πάρει μία ή δύο θέσεις, τη μία θα την καταλάβει ο κ. Μάκης Βορίδης ο οποίος επιθυμεί να πάει στο υπουργείο Εθνικής  Άμυνας και η δεύτερη θέση παίζεται ανάμεσα στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και στον κ. Θανάση Πλεύρη.
Επίσης ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το οποίο φαίνεται να αποχωρεί ο κ. Χρήστος Παπουτσής.
Από πλευράς ΝΔ κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Χρήστος  Σταϊκούρας, ενώ παίζεται ακόμα αν θα καταλάβει θέση στην αντιπροεδρία ο κ. Σταύρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου