Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Χρυσοχοΐδη στην συνέλευση του ΞΕΕ. Δείτε το video..

Έντονες αποδοκιμασίες από παρευρισκόμενους ξενοδόχους δέχθηκε ο  Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όταν ανέβηκε στο βήμα για την εκφώνηση της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, στις 12:30, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Metropolitan, HALL 1, στον χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.....

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αγανάκτηση είναι διάχυτη στον κλάδο λόγω των επιβαρύνσεων που έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε δυσχερή θέση. 

Τελικά, ο Μ.  Χρυσοχοΐδης ολοκλήρωσε την ομιλία του ανακοινώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο προβλέπει την πλήρη άρση του cabotage καθώς και ότι θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις στα κονδύλια 500 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου