Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο πρωθυπουργός κατέθεσε τις πινακίδες των αυτοκινήτων του!

  Το τζαμπέ είναι ιερό!!!!!! γύφτουλες....
Λέτε να λήγει καμιά προθεσμία με τις πινακίδες των αυτοκινήτων και εμείς απλά να μην το πήραμε χαμπάρι; Αν όχι, γιατί τότε ο πρωθυπουργός μας, κατέθεσε τις πινακίδες των δύο αυτοκινήτων που κατείχε μέχρι πρότινος στην ιδιοκτησία του; Μήπως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες; Μετά και από την ...ξαφνική κατάθεση των πινακίδων, όπως προκύπτει και από τα περιουσιακά του στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δήλωση «πόθεν έσχες», ο Αντώνης Σαμαράς δεν συντηρεί πλέον ούτε ένα αυτοκίνητο. 

Η ενέργεια του πρωθυπουργού έγινε σήμερα αντικείμενο σχολιασμού και πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφθηκαν ότι η κίνηση του κυρίου Σαμαρά ήταν συμβολική. Όμως, η μαζική κατάθεση των πινακίδων από πλευράς των Ελλήνων δεν έφερε καλά αποτελέσματα στα φορολογικά έσοδα και μάλλον ο πρωθυπουργός δεν θα ήθελε να προβεί σε μια σχετική συμβολική πράξη. Προφανώς θα πρόκειται για συγκεκριμένη διαδικασία, ενόψει και της κατάθεσης του Πόθεν Έσχες του.

Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τους άλλους να γράψουν ότι κάτι οι αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας, κάτι οι αυξήσεις στις τιμές των ασφαλίστρων, σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή της βενζίνης, πρέπει να οδήγησαν τον πρωθυπουργό στην κατάθεση των πινακίδων. Ακόμα κι έτσι, ο πρωθυπουργός με την ενέργειά του μειώνει το κόστος ζωής του. Υπάρχει ένα δίδαγμα σ' αυτό. Σταματά τις σπατάλες. Εκείνος έδωσε το παράδειγμα. Τώρα, ήρθε η σειρά των Ελλήνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου