Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ"


panagiotaros

Προκλητικός ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος εμφανίζεται στην πρώτη του συνέντευξη. Αυτό που επανέλαβε αρκετές φορές ήταν ότι νοσταλγεί το καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά και της δικτατορίας των συνταγματαρχών.
Ο κ. Παναγιώταρος, μιλώντας στο περιοδικό Crash αποκαλεί τα δύο δικτατορικά καθεστώτα που γνώρισε η......
Ελλάδα... φιλεργατικές οάσεις και σημειώνει ότι επί χούντας τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα απ' ό,τι σήμερα. «Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί -"πού είσαι Παπαδόπουλε". Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Η εποχή της δικτατορίας σηματοδοτεί αυτά που δεν έζησα. Αλλά από αυτά που ακούω και από αυτά που μελετάμε μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι είναι τώρα».
Δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «έχουν μαζευτεί εκεί όλοι οι κηφήνες του ΠΑΣΟΚ» και στο ΚΚΕ χαρακτηρίζοντάς το «προδοτικό κόμμα».
Προβλέπει τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η μεθεπόμενη κυβέρνηση της χώρας, καθώς -όπως προβλέπει- ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι η επόμενη, θα αποτύχει.
Επίσης, έκανε λόγο για αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό με ενοποίηση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και προαναγγέλλει ότι η Χρυσή Αυγή όταν γίνει κυβέρνηση θα κλείσει τα ΜΜΕ που σήμερα τη λοιδορούν.


omertanewsgr.blogspot.g
http://www.makeleio.gr/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου