Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μας πεθαίνουν!


Κραυγή απόγνωσης από 67χρονη καρκινοπαθή συμπολίτη μας! Το spirospero.gr, έχει όλα τα έγγραφα στοιχεία στη διάθεσή του και δεν θα σταματήσει να «ωρύεται» μέχρι να καταδεχτούν αυτοί που παριστάνουν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας –και είναι ολόκληρη ομάδα, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς και πάει λέγοντας- να απαντήσουν στην κραυγή της άτυχης αυτής γυναίκας.


Τα στοιχεία που θα δείτε μιλάνε από μόνα τους.
Η 67χρονη πάσχει από «Μεταστατικό καρκίνο μαστού» και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με το ιδιοσκεύασμα Hnj Herceptin 150mg B+ III(τρία), το οποίο είναι απαραίτητο και αναντικατάστατο, διότι δεν υπάρχει στη λίστα φαρμάκων άλλο ιδιοσκεύασμα με την......
ίδια δραστική ουσία, όπως, κατά λέξη, υπογράφει ο θεράπων ιατρός- ογκολόγος.
Η ενδιαφερόμενη απευθύνεται στο Φαρμακείο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (19-Νοε-2012) για να πάρει, αντί του φαρμάκου... μία σφραγίδα με την απάνθρωπη, ακατανόητη, καταδικαστική λέξη: ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ.

Ναι οι άθλιοι, ναι οι δολοφόνοι, ναι οι ξεφτιλισμένοι! ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ και μάλιστα με σφραγίδα και υπογραφή! Ο κορδακιζόμενος ανά τα τηλεοπτικά κανάλια Υπουργός Υγείας, να απαντήσει εδώ και τώρα! Γιατί και εμείς, μαζί με όλον τον ελληνικό λαό ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ κάθε οίκτου απέναντι σε όλους όσοι μας καταδίκασαν σε θάνατο.
Υ.Γ.: Η αξία του συγκεκριμένου φαρμάκου, εάν το προμηθευτεί από φαρμακευτική εταιρεία, είναι περίπου 4.000 ευρώ!

Τα έγγραφα, της «θανατικής καταδίκης»:
1
2

3

http://spirospero.gr/index.php/koinonia/28940-mas-pethainoun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου