Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Γυναίκες..δείτε πώς επεξεργάζονται τις φωτογραφίες στα εξώφυλλα για να κάνουν πολύ όμορφα τα μοντέλα

επεξεργασία φωτογραφίας,μοντέλο,πριν και μετά
Οι περισσότερες γυναίκες ξεφυλλίζουμε γυναικεία περιοδικά που αφορούν τη μόδα, τη showbiz, κ.τ.λ. ενώ ταυτόχρονα "ζηλεύουμε" αυτά τα αψεγάδιαστα πρόσωπα των μοντέλων στις φωτογραφίες και στα εξώφυλλα. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να αισθανόμαστε κάποια απογοήτευση από τα δικά μας χαρακτηριστικά συγκρίνοντας τον εαυτό μας με τις κοπέλες - μοντέλα που ποζάρουν για τα περιοδικά. Έτσι αναρωτιόμαστε. Μα πώς είναι δυνατόν να .......
έχουν τόσο τέλεια επιδερμίδα προσώπου; Πώς τα καταφέρνουν να είναι τόσο όμορφες; Πώς είναι δυνατόν να έχουν τόσο τέλειες αναλογίες; Πώς είναι δυνατόν να έχουν τόσο όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει τρία σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά την περιποίηση του προσώπου και τη χρήση κατάλληλων καλλυντικών, ενώ το δεύτερο σκέλος αφορά το κατάλληλο μακιγιάζ από ειδικούς. Παρόλα αυτά, θα λέγαμε ότι αυτά τα δύο δεν είναι αρκετά. Για το λόγο αυτό υπάρχει και το τρίτο σκέλος που αφορά την επεξεργασία των φωτογραφιών έτσι ώστε να "σβηστούν" όλες οι ατέλειες του προσώπου αλλά και να αλλάξουν προς το καλύτερο ορισμένες αναλογίες και χαρακτηριστικά του προσώπου. Η ηλεκτρονική επεξεργασία των φωτογραφιών είναι αυτή που κάνει τα μοντέλα κυριολεκτικά πανέμορφα χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι. Εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα βρήκαμε ορισμένα βίντεο που αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε την τεράστια διαφορά που υπάρχει πριν και μετά την επεξεργασία των φωτογραφιών.

επεξεργασία φωτογραφίας,μοντέλο,πριν και μετά
φώτο:Pamela Machado
Η επεξεργασία των φωτογραφιών σε πολλές περιπτώσεις περιλαμβάνει "μάκρεμα" λαιμού, βελτιστοποίηση φρυδιών, αλλαγή των αναλογιών για ένα πιο λεπτό πρόσωπο, αλλαγή χαρακτηριστικών της μύτης, σβήσιμο διαφόρων σημαδιών όπως σπυράκια, φακίδες, επεξεργασία των χειλιών για πιο σαρκώδη και σέξι χείλια, επεξεργασία του πηγουνιού για ένα πιο θηλυκό πηγούνι, επεξεργασία των ματιών για ένα πιο αισθησιακό βλέμμα, κ.τ.λ. Όταν η φωτογραφία περιλαμβάνει και το υπόλοιπο σώμα, τότε στην επεξεργασία προσθέτονται και διάφορα άλλα όπως αύξηση στήθους, ανόρθωση στήθους, επεξεργασία της φωτογραφίας για πιο αδύνατα πόδια, σύσφιξη και ανόρθωση των γλουτών, πιο αδύνατη και σφιχτή κοιλιά, κ.τ.λ.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς επεξεργάζονται τις φωτογραφίες γι να κάνουν πιο όμορφα τα μοντέλα καθώς και την διαφορά πριν την επεξεργασία και μετά. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.







http://www.dynamikhgynaika.gr/2012/11/montela-forografies-epeksergasia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου