Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τέλος εποχής για τα Goody's στην Λαμία. Λουκέτο μετά από 20 χρόνια

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμιά προειδοποίηση το κατάστημα GOODYS στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία μετά από 20 χρόνια παρουσίας έβαλε...
λουκέτο. Τα σημάδια της κρίσης είχαν αρχίσει να φαίνονται εδώ και αρκετό καιρό κανείς όμως δεν περίμενε αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη κυρίως για τους εργαζόμενους.

Η πινακίδα προς το παρόν δεν..... έχει κατέβει και το μοναδικό που μαρτυρά πως η επιχείρηση δεν θα ξανανοίξει είναι η ταμπέλα του μεσιτικού γραφείου που ενημερώνει πως το ακίνητο είναι προς ενοικίαση.

Το υψηλό μίσθωμα, ο αβάσταχτος ΦΠΑ και η οικονομική κρίση οδήγησαν τον επιχειρηματία στην απόφαση του οριστικού λουκέτου.

Μια είδηση που δυσαρέστησε αρκετούς Λαμιώτες αφού ήταν ένα από τα πιο κλασσικά στέκια υπάρχουν όμως και εκείνοι που την χαρακτηρίζουν θετική υπέρ των μικρών επιχειρήσεων που τόσα χρόνια ασφυκτιούσαν κάτω από την πίεση των μεγάλων αλυσίδων.
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/04/goodys-20.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου