Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Δεν αναγνωρίζει ασυλία σε τραπεζίτες και πολιτικούς ο Πεπονής!

EISAGGELEIS ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Δεν αναγνωρίζει ασυλία σε τραπεζίτες και πολιτικούς ο Πεπονής!
  • 2036
     


ΟΡΓΗ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ.
“Δεν αναγνωρίζουμε την.......
ασυλία που ψήφισε πρόσφατα η βουλή για τους τραπεζίτες που δάνεισαν τα κόμματα. Θα ασκήσουμε διώξεις και σε πολιτικά πρόσωπα που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.” Αυτή είναι η θέση των ηρωϊκών εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποκάλυψη των οικονομικών οργίων και της διακίνησης μαύρου χρήματος στην Ιπποκράτους. Μπορεί τα ΜΜ”Ε” να μην έδωσαν στην είδηση την πραγματική διάσταση, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κολοσσιαίο, πρωτοφανές οικονομικό – πολιτικό σκάνδαλο διαπλοκής και ασυδοσίας:
Συγκεκριμένα, η βουλή και ειδικά το ΠΑΣΟΚ, ενώ γνώριζε τα πορίσματα των ορκωτών λογιστών για την μαύρη τρύπα Παπανδρέου, ψήφιζε την κατάπτυστη ασυλία των τραπεζιτών που χορήγησαν τα δάνεια! Στις 18 του μήνα δημοσιεύθηκε το σχετικό ΦΕΚ με το οποίοι οι τραπεζίτες απαλάσσονται από ποινικές ευθύνες για απιστία, για τα κομματικά δάνεια που έδωσαν “σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Τράπεζας της Ελλάδος”! Λίγες ημέρες πριν την δημοσιοποίηση του σκανδάλου!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, οι οικονομικοί εισαγγελείς θα προχωρήσουν στην άσκηση διώξεων ακόμα και για πολιτικά πρόσωπα, κρίνοντας αντισυνταγματική την συγκεκριμένη (ν)τροπολογία. Πράξη ευθύνης, ηρωϊσμού και πραγματικής προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος που κάποιοι το βίασαν ως σύγχρονες Αντουανέτες.
Μόνο σε ακραία φεουδαρχικά – μοναρχικά καθεστώτα έχουμε δει να υποθηκεύονται χώρες την ίδια στιγμή που οι ηγεμόνες έχτιζαν παλάτια και ξόδευαν δημόσιο χρήμα για επίδειξη χλιδής. Παραπέμποντας στους Εμίρηδες με τα χρυσά πόμολα, που τόσο λάτρεψε το καθεστώς Παπανδρέου.
Οι πληροφορίες του “Ολυμπία” λένε ότι η ανακοίνωση των διώξεων θα φτάσει τόσο ψηλά, που θα προκαλέσει σεισμό σε όλο το σύστημα των διεφθαρμένων. Σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο. Και οι Έλληνες Ντι Πιέτρο, έχουν αποδείξει ότι τηρούν τις υποσχέσεις τους.


olympia.gr
http://troktiko.eu/2013/04/ragdaies-exelixeis-den-anagnorizei-asulia-se-trapezites-kai-politikous-o-peponhs/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου