Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Γιώργος «σώζει» πάλι την Ευρώπη και αποδοκιμάζεται!

Το μήνυμα των πολιτών του Εδιμβούργου ήταν σαφές: «Σταματήστε τον Γιώργο Παπανδρέου» - Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γιωργάκης


Η μαυρόασπρη αφίσα που τοιχοκολλήθηκε στους δρόμους του Εδιμβούργου κοινοποιούσε ένα..... απολύτως σαφές μήνυμα: «Σταματήστε τον Γιώργο Παπανδρέου».

Τα συνθήματα όσων συγκεντρώθηκαν έξω από το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, διαδηλώνοντας εναντίον της εμφάνισης του ΓΑΠ στο TEDGlobal 2013, άφηναν ακόμη λιγότερα περιθώρια επιείκειας για τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας μας. «Παπανδρέου ετοιμάσου! Είσαι ο διάδοχος της Θάτσερ κάθαρμα...»

Μπορεί 100.000 διαδηλωτές να ζητωκραύγαζαν εναντίον του αλλά αυτός συνέχιζε απτόητος. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο Γιωργάκης εμφανίστηκε ως ένας εκ των πρώτων ομιλητών της πρώτης ημέρας του πενθήμερου συνεδρίου.

Ως είθισται οι καλύτεροι ομιλητές μένουν για το τέλος. Δείγμα της εκτίμησης των Ευρωπαίων στο πρόσωπο του Γιωργάκη.

Αρχικά ο Γιώργος έκανε λόγο για «αποτυχία της ηγεσίας». Μάλιστα δικαιολογείσαι αυτή την αποτυχία λέγοντας ότι έχει χαθεί η επαφή με τον απλό κόσμο, τον πολίτη.

Με σημάδευαν με αυτόματο

Προκειμένου να πείσει το κοινό του και γενικότερα όσους τον επικρίνουν χρεώνοντάς του την καταστροφή της πατρίδας μας παρομοίασε την ασφυκτική πίεση που δέχτηκε από τους Ευρωπαίους εταίρους με τις πρώτες ώρες της δικτατορίας στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που αναφέρει: «Ένα βράδυ η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι μου . Αμέσως βγήκα μπροστά για να προστατεύσω τους δικούς μου. Τότε με τραβά ένας αστυνομικός και με απειλεί βάζοντάς μου το πιστόλι στον κρόταφο λέγοντάς μου "Ή μου λες που είναι ο πατέρας σου ή σε σκοτώνω". Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ο πατέρας μου συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.»

Γιορτάζει ο Γιωργάκης

Τα 61 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. Να του ευχηθούμε πάντα τέτοιες επιτυχίες στην πολιτική του καριέρα...





Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/317625/o-giorgos-sozei-pali-tin-eyropi-kai-apodokimazetai#ixzz2WP7WcmB5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου