Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Εκκενώστε τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ....

Κλιμακώνεται η κατάσταση στην ΕΡΤ
....η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ..
Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε....... ανακοίνωσή του.



Παράλληλα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.



Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της ΕΡΤ στην ALPHA ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα.



Τέλος, η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.



Σε ολόκληρη την ανακοίνωση, το ΥΠΟΙΚ αποκαλεί την ΕΡΤ "πρώην"....



Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ εδώ

- See more at: http://left.gr/news/ypoik-kalei-gia-ekkenosi-radiomegaroy#sthash.1AqSmNTy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου