Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Φίλοι BLOGERS, σηκώστε τους τόνους, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας γιατί μας διαβάζουν περίπου 1.000.000 πολίτες την ημέρα…!!!

Μπορούμε να το κάνουμε πράξη, αν πάνω από τα προσωπικά μας συμφέροντα, βάλουμε την σωτηρία της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού.
Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να αρπάξουν την ......ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας Πακιστανοποιώντας την Ελλάδα, και αποδίδοντας συντάξεις μηδαμινές.
Εχουν ενωθεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας απέναντι στον λαό για να πετύχουν το πρόγραμμά τους.


Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς ενώ ταυτόχρωνα προχωρά στο πρόγραμμα διάλυσης του κράτους.
Παρατηρούμε μεγάλους πολιτικούς να έχουν βγει από το κάδρο και να είναι σε αναμονή ωστε την κατάλληλη ώρα, να αρπάξουν την διακυβέρνηση για να διαχειριστούν αυτά που θα εξαγοράσουν αντί πινακίου φακής, όπως η ΝΤΟΡΑ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ

Γόνοι οικογενειών πασχίζουν για το ξεπούλημα της χώρας από οποιοδήποτε πόστο και το σημαντικό είναι ότι εναλλάσσονται στα σημαντικά Δ.Σ. όπως οι , ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΣ, ΖΑΝΙΑΣ, κλπ στα ΤΑΙΠΕΔ , ΔΕΗ κλπ.
Επιστρατεύονται δοσίλογοι πανεπιστημιακοί και γόνοι ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ διαχρονικά σε κυβερνητικά πόστα να παραληρούν στα παράθυρα υπέρ του μνημονίου.

Τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία μεταδίδουν το οτιδήποτε σχετικό με την υποταγή της χώρας, με τους παρουσιαστές να κρατούν το ακουστικό με το ένα χέρι για να ακούν τις υποβολές του τηλεσκηνοθέτη…με το άλλο...
Η ΕΡΤ παρόλο που είναι κλειστή συνεχίζει να προβάλλει το συστημα και να παίζει τον ρόλο της κυβέρνησης.

Πολιτικοί που τόλμησαν και αντί να ενισχύσουν τον διακομματικό κουμπαρά άλλα την τσέπη τους φυλακίζονται, όπως οι ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ κλπ.

Παρατηρούμε το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που κυβερνούσε πριν ένα χρόνο να «συμπορεύεται» με το διαχρονικά αντίπαλο δέος, και να έχει καταθέσει τα όπλα έχοντας εκχωρήσει τα δικαιώματα του στο κεντροδεξιό συνοθύλευμα..!
Στο πολιτικό τοπίο, Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν υπάρχει και αυτό είναι αίτημα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…!!!

Σε λίγο θα συσπειρωθούν όλοι οι έχοντες, γύρω απο τον ΣΑΜΑΡΑ σ ενα κεντροδεξιο σχήμα και σε συνεργασία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βάλλουν κατά του κεντρoαριστερού μετώπου δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας τον ΚΑΜΕΝΟ στην κεντροδεξιά ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ εφεδρεία κόντρα στο ΤΣΙΠΡΑ.


Από την άλλη έχουν καταγγελθεί ως κουκουλοφόροι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που στην ουσία συντάσσουν τα μνημόνια και τα δίνουν στους Τροϊκανούς απλά να τα υπογράφουν.
Η γερμανική κυβέρνηση υπαγορεύει στους πολιτικούς του δικομματικού συστήματος των τελευταίων 50 ετών το κάθε τι.
Είμαστε μια χώρα σε παράκρουση και ένας λαός να παρακολουθεί άναυδος την προσπάθεια από τα οικονομικά κέντρα και την πίεση για ψήφιση της υποδούλωσης του…
Είναι σαν να έβαζαν τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ το 1940 για την εισβολή των Ιταλών στην χώρα μας..
Όλα αυτά τα βλέπουν οι λαοί της Ευρώπης και γενικά της υφηλίου και έχουν ανατριχιάσει για την κατάντια μας.

Έλληνες…!!!
Επειδή η χώρα μας αλλάζει σελίδα δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την γράψουν όπως θέλουν, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν λαός.
Τους έχει πιάσει πανικός και επειδή δεν έχουν σκοπό να παραιτηθούν εύκολα είναι αποφασισμένοι να μας οδηγήσουν ακόμα και σε πόλεμο, πρέπει να αντέξουμε έως το τέλος…!!!

Η μόνη δύναμη που στην ουσία δεν έλεγχεται στην Ελλάδα είναι τα ελεύθερα blogs με τα οποία πολλές φορές δεν μπορούν να περιοριστούν οι ειδήσεις.

Το βέβαιο είναι οτι η πλειονότης των Ελληνκών blogs είναι ανεξάρτητα και ελεύθερα, γιατί αυτά απέδειξαν οτι η ενημέρωση δεν πληρώνεται, και οπως και η ποιήση, το διήγημα, έιναι χόμπυ έτσι και αυτή.

Φίλοι BLOGERS, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας μας γιατί μας διαβάζουν περίπου 1.000.000 την ημέρα…!!!

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org

Read more: http://onlyfreegr.blogspot.com/2013/06/blogers-1000000.html#ixzz2WfAh3Ywo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου