Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

"Η άμυνα της χώρας σε ξένα χέρια" ! - Καταγγελίες που σοκάρουν για κωδικούς ασφαλείας

Οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων γιατί δεν λένε τίποτα.Γιατί;;;;
Πώς εθνική άμυνα της χώρας έχει περάσει σε ξένες δυνάμεις...
Για 10η ημέρα συνεχίζεται το μπλοκάρισμα των συχνοτήτων της ΕΡΤ προκειμένου να περάσει η διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Σκεφτήκατε τι σημαίνει αυτό από την άποψη της εθνικής άμυνας της χώρας;
Η ΕΡΤ - εκτός όλων των άλλων - παρέχει και τις μοναδικές συχνότητες που έχουν ανάγκη οι ένοπλες δυνάμεις για real time εικόνα. Δίχως αυτή την δυνατότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι τυφλές, ιδίως σε ......
περίπτωση εθνικής κρίσης.
Με "κατεβασμένες" τις συχνότητες της ΕΡΤ, οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να έχουν real time εικόνα από οπουδήποτε τυχόν προκύψει κρίση. Κι έτσι δεν θα μπορούν να την διαχειριστούν.
Με άλλα λόγια η κυβέρνηση προκειμένου να εξυπηρετήσει ξένα και ντόπια ιδιωτικά συμφέροντα έχει αφήσει εκτεθειμένη την εθνική άμυνα της χώρας. Αν προκύψει κάποιο επεισόδιο οι ένοπλες δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να το διαχειριστούν. Χρειάζεται πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς το έγκλημα που συντελείται, ή μας αρκεί να βρίζουμε τους εγκάθετους της ΕΡΤ;
Επίσης, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, η διακοπή των οπτικών ινών που παρείχαν τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις στην ΕΡΤ έγινε πατώντας ένα κουμπί από το Βερολίνο.
Η Deutsche Telecom που της ανήκει ο ΟΤΕ έχει φροντίσει να μεταφέρει όλους τους κωδικούς ασφαλείας, αλλά και τις δικλείδες του συστήματος τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας στο Βερολίνο.
Το αποτέλεσμα είναι απλό. Μπορεί το Βερολίνο ανά πάσα στιγμή να νεκρώσει τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα.
Και τι μας νοιάζει; Αρκεί να την πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως θα έλεγαν οι κατά συνείδηση και θέση εθνοπροδότες.
Η κατάσταση αυτή αποκαλύφθηκε όταν οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τις συχνότητες της ΕΡΤ στον "αέρα" από το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ στην Κηφισίας. Ανακάλυψαν ότι αυτό ήταν αδύνατο, γιατί η μητρική εταιρεία έχει μεταφέρει όλα τα "κοντρόλ" στο Βερολίνο.
Να θυμίσουμε εδώ ότι όλες οι τηλεπικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας εξαρτώνται αποκλειστικά από τον Γερμανικό ΟΤΕ, δηλαδή από το Βερολίνο.
Με άλλα λόγια εθνική άμυνα δεν υφίσταται. Σε λίγο, άλλωστε, δεν θα υφίστανται ούτε καν ένοπλες δυνάμεις.

http://www.katohika.gr/2013/06/i-amyna-tis-xoras-se-ksena-heria-kattagelies-pou-sokaroun-gia-kodikous-asfaleias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου