Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Παράνομος ο Σαμαράς όσο δεν λειτουργεί η ΕΡΤ

Πετάει το γάντι και σε ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ
«Όσο δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ για επαναλειτουργία της ΕΡΤ ο πρωθυπουργός είναι έκθετος και παράνομος. Επιβάλλεται λοιπόν η άμεση συμμόρφωσή του σε σχέση με την απόφαση», ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου, η οποία αφήνει αιχμές και ......
προς τους έτερους κυβερνητικούς εταίρους.
Ειδικότερα, αναφέρει για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ: «Ταυτόχρονα, τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Κουβέλης οφείλουν να ξεκαθαρίσουν εάν εξακολουθούν να διαφωνούν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στην οποία βασίστηκε η κυβέρνηση για να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ και εάν τελικώς είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν να έλθει στη Βουλή και να την καταψηφίσουν. Όλα τα αλλά είναι προφάσεις εν αμαρτίες».
«Ποιος θα επιστρατεύσει την Κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει την απόφαση; Ο Ελληνικός Λαός ήδη της έχει εκδώσει φύλλα απόλυσης. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, στρουθοκαμηλίζει», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος σχολιάζοντας την άρνηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας παρατηρεί ότι σε άλλες περιπτώσεις που αφορούν στους εργαζομένους, για να εφαρμοστεί η απόφαση μονομελών δικαστηρίων, «ή προβαίνουν σε επιστράτευση ή επεμβαίνουν τα ΜΑΤ».

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=369904

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου