Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΡΑΓΑΚΗ. ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ».



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΜΑΡΚΟΝΙ»

Για το θέμα Τραγάκη και του άρθρου 4 ρωτήθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ από το δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη στα ......
πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε απόψε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΜΑΡΚΟΝΙ» του Βόλου.

Μεταξύ άλλων ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Νομίζω ότι η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως διατυπώθηκε με απόλυτη σαφήνεια σήμερα το πρωί στη Βουλή  από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας.

Μπροστά στο πραξικόπημα που έγινε στο άρθρο 4 με Διευθυντή Ορχήστρας τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Τραγάκη και πρώτο βιολί τον Γενικό Διευθυντή Κοινοβουλευτικού Έργου της Βουλής Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο, αλλά και στη δημόσια προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου και ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και ως ατόμου, εκ μέρους του Γιάννη Τραγάκη, δεν μπορούμε να δείξουμε καμία ανοχή. Αφήστε και τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αντέδρασε απέναντί μας, φεύγοντας από την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε και την παραίτηση Τραγάκη και την αποπομπή εδώ και τώρα του Θεοδωρόπουλου.

Και επειδή με ρωτάτε επί προσωπικού τί περιμένω μετά την απαξίωση την οποία τόσο προσβλητικά μου επεφύλαξε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μπροστά σε δεκάδες συναδέλφους μου βουλευτές, σας λέω τα εξής:

Κατ' αρχήν μπορεί εκείνος να έχει 38 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, αλλά και εγώ έχω 46 χρόνια δημοσιογραφικής θητείας, μέσα στο πολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας πορεία δίπλα σε σημαντικότατες προσωπικότητες όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Χαρίλαος Φλωράκης, ο Λεωνίδας Κύρκος και τόσοι άλλοι.

Αλλά, ανεξάρτητα από αυτό, θα περίμενε κάποιος, ένας παλιός κοινοβουλευτικός να έχει άλλη συμπεριφορά σε έναν καινούργιο στη Βουλή συνάδελφό του.

Εξακολουθώ να περιμένω τη δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Τραγάκη. Και εξακολουθούμε να περιμένουμε και την παραίτησή του πού ζήτησαν επίσημα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δια στόματος του Προέδρου μας. Υπόψη ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο».

Ο Τέρενς Κουίκ, ρωτήθηκε επίσης αν υπήρξε αντίδραση εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Η απάντηση ήταν η εξής:

«Δεν αντιλήφθηκα να έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ο κ. Πρόεδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου