Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Να παρέμβει ο εισαγγελέας για το σκάνδαλο των τραπεζών και τη μεγάλη απάτη που έχει στηθεί στη Σοφοκλέους με τις τραπεζικές μετοχές

Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα το κερδοσκοπικό όργιο στη Σοφοκλέους με τις τραπεζικές μετοχές. Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών και την εγκληματική αδιαφορία της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, τα ίδια τραπεζικά στελέχη που για μήνες κορόιδευαν τους μετόχους για τη δήθεν συγχώνευση Εθνικής-Eurobank, συνεχίζουν τα παιχνίδια κερδοσκοπώντας άγρια με τις...... τραπεζικές μετοχές.

Τα λόμπυ των επίορκων τραπεζιτών και τα παπαγαλάκια τους στα μέσα ενημέρωσης, έριξαν στη πιάτσα σενάρια ότι δήθεν έχουν βρεθεί επενδυτές οι οποίοι θα καλύψουν το 10% της ανακεφαλαιοποίησης της Εθνικής και της Eurobank. Βεβαίως, γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται ένα ακόμα μεγάλο θέμα αντίστοιχο με το παραμύθι της δήθεν συγχώνευσης που πουλούσαν στο κόσμο ενώ γνώριζαν ότι το σενάριο αυτό είχε απορριφτεί εδώ και μήνες από την τρόικα. Τα σενάρια που διακινούν οι τραπεζίτες στοχεύουν στην ενίσχυση των κερδοσκοπικών παιχνιδιών της Σοφοκλέους που έχουν πάρει διαστάσεις κορυφαίου οικονομικού και πολιτικούς σκανδάλου. Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς που έπρεπε να έχει διακόψει τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Εθνικής και της Eurobank αμέσως μετά το ναυάγιο της συγχώνευσης περιορίζεται σε ρόλο παθητικού θεατή αδιαφορώντας για το άγριο κερδοσκοπικό παιχνίδι που παίζεται και το οποίο για ακόμα μια φορά θα αποβεί σε βάρος των μικρομετόχων. Η άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης καθίσταται πλέον επιβεβλημένη. 
 
 
http://www.lykavitos.gr/2013/04/blog-post_668.html?utm_source=blog&utm_medium=gadget&utm_campaign=bp_featured

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου